Naše celoroční soutěž SYNOT TIP CHALLENGE, ve které probíhají nelítostné souboje mezi hráči, má za sebou již několik turnajů a také nám stanovila pořadí pro 1. GRAND SLAM.

 

Prvních 256 hráčů, podle celkové tabulky SYNOT TIP RACE, si zahraje v následujících 14 dnech turnaj GRAND SLAM- Valparaíso. Tento turnaj je určen jen pro Vás a žádný jiný turnaj v tomto termínu probíhat nebude

 

Pokud ještě nejste zaregistrováni do naší soutěže, můžete tak učinit zde

 

V čem je GRAND SLAM jedinečný? Zahrají si ho doposud nejaktivnější hráči soutěže SYNOT TIP CHALLENGE, který nám může pořádně zamíchat celkovým žebříčkem. Vždyť vítěz získá 1 000 bodů do žebříčku SYNOT TIP RACE a to už je pořádný důvod k motivaci...

 

Co je výhodou GRAND SLAMU? Jsou to jednoznačně odměny. Pokud se Vám nezadaří již na startu, tak nemusíte zoufat. Odměny po prvním kole jsou stanoveny na 50 bodů do žebříčku SYNOT TIP RACE a 10 BENEFIT bodů s postupným nárustem v dalších kolech až po finálových 1 000 bodů do žebříčku, 500 BENEFIT bodů, polokošili "Vítěz SYNOT TIP GRAND SLAM" a kšiltovku. Sázejte, bojujte a získejte tak nejen výhru, ale i respekt soupeřů!

 

Podívejte se ZDE na své rozlosování (dostupné po přihlášení) a od úterý podávejte své sázky a probojujte se až do úplného finále naší soutěže.

 

 

comments powered by Disqus