Do 5. července můžete bojovat o ceny Americké Tour. Nezáleží na tom, kde jste aktuálně v celkovém žebříčku SYNOT TIP RACE. V Americké Tour začínají všichni s čistým kontem. I poslední v tabulce má šanci zazářit v rámci Americké Tour a odletět do New Yorku na NHL a poznat město, které nikdy nespí.

Zajímá vás, co vše se dá se SYNOT TIP CHALLENGE zažít? Podívejte se na video k SYNOT TIP CHALLENGE!

Pro ostřílené hráče je vše jasné, ale co ti, kteří chtějí se SYNOT TIP CHALLENGE teprve začít? Není již pozdě? Má to ještě cenu? Ano má! V každé ze čtvrtletních Tour je samostatný žebříček, takže máte stále šanci vybojovat exkluzivní ceny v rámci každé Tour. Přihlaste se do SYNOT TIP CHALLENGE ještě dnes a nepropásněte svou šanci na výhru.

Pokud jste již registrovaným zákazníkem, stačí se přihlásit do svého profilu. Po kliknutí na Můj účet vyberte záložku Změna registračních údajů, kde v Nastavení stačí zatrhnout Chci se účastnit hry SYNOT TIP CHALLENGE a změny v profilu uložit.

Pro nové hráče je nutné se zaregistrovat. Nezapomeňte při registraci zatrhnout účast v SYNOT TIP CHALLENGE! Pro přihlášení do SYNOT TIP CHALLENGE nebo zcela novou registraci můžete využít webové stránky www.synottip.cz nebo širokou síť sázkových terminálů SYNOT TIP po celé České Republice. 

Turnaje se losují každý týden v pondělí a do konce týdne probíhá turnaj, do kterého se započítává 10 nejvyšších výherních kurzů za daný týden. Detailní popis turnajů najdete v pravidlech.

V Americké Tour se hráči utkají například o víkend s automobilem BMW, xBox, televize Samsung nebo zájezd na NHL do New Yorku.

Celoroční soutěž nabízí ve čtyřhře xBoxy, exkluzivní zájezdy na sportovní události za 50 000 Kč nebo zlatou cihlu v hodnotě 100 000 Kč. Dvouhra svým finalistům nabízí iPady, zájezdy za 50 000 Kč, zlaté cihly za 100 000 Kč. Na vítěze čeká BMW řady 3. Veškeré informace k soutěži, turnajům, termínům a cenám najdete v sekci CHALLENGE v záložce pravidla. Nezapomeňte se tedy registrovat, ať vám neutečou vaše vysněné odměny. SYNOT TIP

CHALLENGE 2015 v bodech:  

- Zaregistrujte se do BENEFIT klubu
- Nezapomeňte při registraci zatrhnout "Chci se účastnit hry SYNOT TIP CHALLENGE"
- Sledujte své turnaje na webu v sekci CHALLLENGE v záložce Můj turnaj
- Vsázejte, porážejte soupeře a sledujte na webu své pořadí v SYNOT TIP CHALLENGE
- Vyhrávejte čtvrtletní ceny v Americké Tour a leťte na NHL do New Yorku
- Bojujte o ceny v celoročním turnaji a v prosinci odjeďte novým BMW řady 3