17. července totiž startuje předposlední letošní tour - Basketbalová Tour. Tato etapa vezme vítěze a jeho doprovod za velkou louži na palubku některého z vyhlášených klubů NBA. Luxusní ubytování, prohlídka města, vybraná utkání NBA, to je jen slabý výčet aktivit, které výherce Basketbalové Tour prožije. Další v pořadí se mohou těšit na hodnotné ceny v podobě poukazů na elektroniku, sportovní vybavení, O2 TV či volného tiketu.

 

Jak vyhrát Basketbalovou Tour?

 

Stačí být pouze 17. července na startu nové tour, sázet a porážet své soupeře. Akce je určena pro členy BENEFIT klubu a každý hráč může svoji aktuální formu sledovat na challenge.synottip.cz.

Pokud ještě nejste členem BENEFIT klubu, nevadí. Právě teď je ten pravý čas se zaregistrovat a v registračním formuláři zatrhnout možnost "Chci se zúčastnit hry SYNOT TIP CHALLENGE".

 

Pokud již členem BENEFIT klubu jste, ale nejste přihlášení do naší unikátní soutěže, můžete to napravit v nastavení svého účtu*.

Pokud si nebudete vědět rady, pomůžeme vám na bezplatné lince 800 888 100

 

*Po přihlášení klikněte na Můj účet > Změna registračních údajů > zatrhněte možnost "Chci se zúčastnit hry SYNOT TIP CHALLENGE". Totéž můžete provést na samoobslužném terminále.