Termín akce: 5. 8. - 21. 8. 2016

 

Každý člen BENEFIT klubu od nás obdrží před začátkem akce prostřednictvím SMS unikátní kód - RIO Jokera.* Tento kód může zákazník využít na tiket, který obsahuje maximálně jednu nevýherní příležitost z kategorie LOH, ostatní příležitosti na tiketu jsou výherní. Použitím RIO Jokera bude nevýherní příležitost vyhodnocena kurzem 1.

Tiket musí obsahovat minimálně 5 AKO s celkovým kurzem alespoň 10. Zákazník tento tiket nahlásí prostřednictvím svého registrovaného emailu na synottip@synottip.cz nebo svého registrovaného telefonního čísla na 800 888 100, společně s kódem. Výhra tiketu s využitím RIO Jokera bude zákazníkovi připsána v podobě BENEFIT bodů na jeho konto nejdříve následující pracovní den po nahlášení.

 

Platnost RIO Jokera je do 21. 8. 2016

 

Každý člen BENEFIT klubu může po dobu konání akce uplatnit RIO Jokera v celkové výši výhry maximálně 5 000 BENEFIT bodů.

RIO Jokera rovněž získá každý nově registrovaný zákazník v termínu od 5. 8. do 20. 8. Nově registrovaný musí nahlásit své iniciály na bezplatné lince 800 888 100 a následně obdrží na svůj registrovaný telefon RIO Jokera.

 

Bude-li mít SYNOT TIP podezření na podvodné, nepoctivé nebo nekalé jednání soutěžícího či jiné osoby, která soutěžícímu napomohla či mohla napomoci k výhře, nebo pokud k takovému jednání dojde, bude soutěžící ze soutěže vyloučen; to platí stejně i v případě jiného jednání soutěžícího či jiné osoby, která soutěžícímu napomohla či mohla napomoci k výhře, jež je jinak v rozporu se soutěžními pravidly či podmínkami nebo se zásadami poctivé soutěže a fair play. Ve sporných případech si SYNOT TIP vyhrazuje právo rozhodnout s konečnou platností. Účast v soutěži nelze vymáhat soudní cestou. Účastí v soutěži vyjadřuje soutěžící svůj souhlas s pravidly soutěže a zavazuje se je plně dodržovat.

SYNOT TIP si vyhrazuje právo kdykoliv změnit pravidla anebo podmínky soutěže včetně změny období konání soutěže, či soutěž kdykoliv ukončit bez náhrady, a to s účinností ode dne uveřejnění na www.synottip.cz

1 kód = 1 možnost zachránit svůj tiket