Bonus za každou vstřelenou branku na MS v hokeji!

81. Mistrovství světa zvedá oponu a my jsme připraveni. Tento ročník Mistrovství světa se ponese v duchu střelců, neboť za každý jejich gól Tě odměníme.

Pokud podáš v hrací den MS alespoň jednu sázku na cokoliv z nabídky kategorie HOKEJ MS a taková sázka bude v hodnotě alespoň 100 Kč a s minimálním kursem 2, získáš na své Benefit konto bonus odpovídající počtu branek* vstřelených na MS ten den.

Bonus získáš i v případě, že Tvá sázka bude vyhodnocena jako proherní. O svůj bonus můžeš hrát každý hrací den v období od 5. do 21. května.

Pokud podáš sázku splňující pravidla každý hrací den MS a česká reprezentace získá medaili, čeká Tě po skončení MS příjemná odměna. Bonus získaný během MS Ti vynásobíme:

 

Bronzové medaile x1

Stříbrné medaile x2

Zlaté medaile x3

 

Do soutěže jsou započítávány pouze tikety registrovaných sázejících podané v Kč. Každý registrovaný hráč může vlastnit a obsluhovat pouze 1 sázkový účet, v opačném případě nemusí Synottip bonus vyplatit.

Bonus bude vyplácen na konto hráče formou Benefit bodů vždy následující pracovní den, poprvé 9. května.

*Výsledek samostatných nájezdů po prodloužení je počítán jako 1 branka.

** Bonus (Benefit body) nelze vymáhat právní cestou. V případě sporných tiketů rozhoduje o přidělení/nepřidělení odměny společnost Synottip. Synottip si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu akce změnit její pravidla nebo akci ukončit i před 21. květnem.