Po pár měsících ti přinášíme další várku skvělých her od KAJOTU. Dáme ti tipy, na které symboly se vyplatí počkat!

 

MULTI VEGAS 81

Tohle je naprostá klasika. Sedmičky, švestky, melouny atd. Luxusní vzhled automatu dodá tvé hře výjímečný požitek z hraní. Ale pojď ji raději rychle vyzkoušet.

Na co se ti vyplatí počkat?      a bonusový symbol WILD - symbol, který ti výhru ještě více znásobí

Minimální sázka? 1 Kč

 

 

FRUIT FARM

Další ovocné dobrodrůžo s názvem FRUIT FARM. Jednoduchá, ale zároveň moderní grafika. Pokud upřednostňuješ staré dobré ovocné klasiky, tak se rozhodně neboj vyzkoušet i tuhle. Určitě se ti bude líbit.

Na co se ti vyplatí počkat?     nebo bonusový symbol JEŽEK - ten ti nahradí jeden z výherních symbolů

Minimální sázka? 5 Kč

 

NEON FRUITS

Tahle hra vypadá fakt skvěle! Světelné efety, moderní zpracování a super efekty. Nevíme jak ty, ale tuhle hru ti rozhodně doporučujeme.

Na co se ti vyplatí počkat?    a bonusový symbol JEŽEK - při každé výherní kombinaci dostaneš Respin

Minimální sázka? 5 Kč

 

 

JOKER 81

Nejspíš tě už nepřekvapí, že v nové várce her najdeš jen ovocné symboly. Přesto každá z her ti nabízí jiné výhody a jiné bonusy ze symbolů. U Joker 81 se dočkáš vysokých násobků výher ze symbolu hvězda nebo sedmička. Určitě si počkej na Jokera! Tvou výhru ti znásobí. Jdeš hrát?

Na co se ti vyplatí počkat?     a speciální symbol JOKER - zvyšuje počet výherních linií na 81

Minimální sázka? 1 Kč

 

 

JOKER STRONG

Doslova bonusová smršť tě čeká v této hře! Tolik možností, jak získat výhru a navíc tak vysoké násobky, snad žádná z her nenabízí! Není co dodat, tady tě prostě štěstí určitě počká.

Na co se ti vyplatí počkat?       a JOKER nahrazuje symbol Scatter, tyto symboly nemusí být uspořádány v jedné linii. Pokud ti přijde symbol Joker doprostřed, bonus putuje dokola a podle symbolů se zhodnotí.

Minimální sázka? 1 Kč

 

 

9 STARS

Co čekat od této hry? Opět spoustu bonusů, příležitostí a taky vysokou výhernost. Rozsvítila se ti hvězda v hracím poli? Pak dostaneš výhru, kterou si sám vylosuješ. No nečekej a hraj!

Na co se ti vyplatí počkat?   a bonusový symbol HVĚZDA - pokud trefíš 9 hvězd na válcích, čeká tě bonusová hra

Minimální sázka? 1 Kč

 

 

STARS

Buď symbol Mystery nebo symbol WILD tě přivedou k vytoužené výhře. Dokonce můžeš hrát i bonusovou hru Kolo štěstí, která výhry násobí. Tahle hra není úplně graficky super, ale zase v ní najdeš bonusy, které nikde jinde nenajdeš.

Na co se ti vyplatí počkat?   a bonusový symbol MYSTERY - 3 symboly spustí bonusové Kolo štěstí

Minimální sázka? 1 Kč