Po vánočním vydařeném speciálu 20 000 GTD, kterého se zúčastnilo skvělých 58 hráčů jsme se rozhodli pokračovat a navíc výhru navýšit až o 10 000 Kč.

 

Už tuto neděli 27.1. jsme pro tebe přichystali další pokerový turnaj tentokrát s garancí 30 000 Kč!

 

Tento turnaj bude zahájen 19:05 a registrovat do něj se můžeš už DNES!

 

O tvůj oblíbený turnaj „Nedělní Boženka“ (10 000 GTD) tě tuto neděli nepřipravíme – bude startovat o hodinu později. Tj. 20:05, tak jak jsi zvyklý.

 

Tak si zapiš datum 27.1. v neděli 19:05, POKER turnaj u SYNOT TIP!

 

 Těšíme se na tebe u turnajů a hodně štěstí ve hře!

 

 HRAJ

 

 

Dodatek k pravidlům:

Akce se může zúčastnit pouze registrovaný hráč. Synottip si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu akce změnit její pravidla nebo akci ukončit i v průběhu konáni akce.

Není-li Hráč spokojen se způsobem vyřízení reklamace, má v souladu s platnou legislativou v oblasti ochrany spotřebitele (zejména zákon č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele v platném znění) rovněž právo na mimosoudní řešení sporu, jež se zahajuje na návrh Hráče podaného u subjektu věcně příslušného pro mimosoudní řešení spotřebitelských sporů v oblasti Smlouvy o poskytování služeb, jímž je Česká obchodní inspekce, zřízená zákonem č. 64/1986 Sb., o České obchodní inspekci, kontakty a bližší informace lze dohledat na těchto internetových stránkách: www.coi.cz