Po roce opět budeme fandit našim. Ponoř se do atmosféry mistrovství s našim bonusovým kalendářem. Po dobu 15 dnů si můžeš vybírat skvělé bonusy.

 

 

Den předem budeš vědět, co se chystá další den, proto si to každý den hlídej!

Začínáme 10.5. s první bonusovou akcí, která bude vypsaná ZDE.

 

Už máš stáhlou naši appku? Na MS se ti bude hodit, vsadíš si odkudkoliv wink

 

SOBOTA 25.5.2019

HAPPY HOUR! Češi jdou do boje o finále. Vsaď si od 12:00 -14:00 jakýkoliv předzápasový AKO tiket s kurzem 5 a výš alespoň za 100 Kč s jakoukoliv událostí z utkání KANADA- ČESKO a 100 Kč volný tiket máš od nás na další sázky.

Dneska máš povinnost fandit našim!

 

NEDĚLE 26.5.2019

200 za 200! Zlatý hřeb celého MS je tady! Vsaď si jakýkoliv předzápasový AKO tiket s kurzem alespoň 3, který bude obsahovat minimálně 1 událost z kategorie HOKEJ MS*, podej ho alespoň za 200,- Kč a máš od nás BONUS 200 Benefit bodů.

Dneska máš povinnost fandit našim!

 

* Alespoň 1 událost z kategorie HOKEJ MS, ostatní příležitosti můžou být z jakéhokoliv sportu v nabídce

**Akce platí pouze v daný den od 0:00 do 23:59. Každý hráč má nárok na 1 odměnu. Odměny budou připsány následující pracovní den.

 

 

 

 

 

Dodatek k pravidlům:

Akce se může zúčastnit pouze registrovaný hráč. SYNOT TIP si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu akce změnit její pravidla nebo akci ukončit i v průběhu konáni akce.

Není-li Hráč spokojen se způsobem vyřízení reklamace, má v souladu s platnou legislativou v oblasti ochrany spotřebitele (zejména zákon č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele v platném znění) rovněž právo na mimosoudní řešení sporu, jež se zahajuje na návrh Hráče podaného u subjektu věcně příslušného pro mimosoudní řešení spotřebitelských sporů v oblasti Smlouvy o poskytování služeb, jímž je Česká obchodní inspekce, zřízená zákonem č. 64/1986 Sb., o České obchodní inspekci, kontakty a bližší informace lze dohledat na těchto internetových stránkách: www.coi.cz