French Open po roce opět začíná. Máš už svého favorita? Bude to zase nezkrotný Nadal, který válcuje na antuce soupeře už několikátou sezonu nebo se tento rok probojuje do cíle někdo ze soupeřů?

 

Tipuj výsledky na absolutního vítěze a vítězku FRENCH OPEN

 

KAŽDÝ DEN vypisujeme HAPPY HOUR, kterou najdeš v tomto článku.

HLÍDEJ SI KAŽDÝ DEN, AŤ TI ŠANCE NA VOLNÉ TIKETY NEUTEČE.

 

VÍKEND S APPKOU 8.-9.6.2019

WEEKEND HAPPY HOUR. Vsaď si v sobotu i neděli od 10:00 - 14:00 jakoukoliv min. 5 AKO sázku v mobilní aplikaci, kde bude alespoň 1 událost z tenisového French Open s kurzem 3 a výš a vkladem alespoň 100 Kč.

Pokud toto splníš, 50 Kč máš v kapse.

 

 

*Akce platí pouze v daný den a uvedený čas. Každý hráč má nárok na 1 odměnu. Volné tikety budou rozeslány na registrované telefony nejpozději následující pracovní den.

 

Už máš stáhlou naši appku? Na FO se ti bude hodit, vsadíš si odkudkoliv wink 

 

 

 Dodatek k pravidlům:

Akce se může zúčastnit pouze registrovaný hráč. SYNOT TIP si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu akce změnit její pravidla nebo akci ukončit i v průběhu konáni akce.

Není-li Hráč spokojen se způsobem vyřízení reklamace, má v souladu s platnou legislativou v oblasti ochrany spotřebitele (zejména zákon č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele v platném znění) rovněž právo na mimosoudní řešení sporu, jež se zahajuje na návrh Hráče podaného u subjektu věcně příslušného pro mimosoudní řešení spotřebitelských sporů v oblasti Smlouvy o poskytování služeb, jímž je Česká obchodní inspekce, zřízená zákonem č. 64/1986 Sb., o České obchodní inspekci, kontakty a bližší informace lze dohledat na těchto internetových stránkách: www.coi.cz