40 VOLNÝCH ZATOČENÍ PRO KAŽDÉHO

 

 

 

Online casino Synot TIP ti přináší jedinečnou možnost, jak získat 40 volných zatočení úplně zdarma! Stačí vložit na svůj účet 200Kč s promokódem FREEROUNDS40 a to je vše! Tuto nabídku je možné využít pouze jeden den a to ve čtvrtek 9.7. Volná zatočení se budou odehrávat ve hře

 

FIREBIRD DOUBLE 27

 

 Free rounds neboli volná zatočení se těší velké oblibě. Proč? Protože když je získáš, nemusíš z vlastní kapsy vsadit ani korunu. A nejlepší na tom je, že se započítávají stejně jako klasická otočení, takže klidně můžeš pomocí volných zatočení vyhrát některý z našich statisícových bonusů! Volná zatočení ti zatím nabízíme pouze u her Synot a to v různých hodnotách. Jedno je jisté - pokud získáš volná zatočení, tak nemůžeš prohrát!

 

Podmínky akce:

1) Pro získání freerounds je potřeba uskutečnit vklad od 9.7. 0:00 do 9.7. 23:59

2) Akci je možné využít pouze jednou

3) Pro získání čtyřiceti volných zatočení je třeba provést vklad v hodnotě 200Kč na I-konto s promokódem "FREEROUNDS40"

4) Volná zatočení se budou odehrávat ve hře Firebird Double 27 v hodnotě 1Kč/zatočení

5) Volná zatočení je možné odehrát od 9.7. 0:00 do 10.7.23:59

6) Odkaz na kompletní pravidla akce "40 VOLNÝCH ZATOČENÍ PRO KAŽDÉHO" ZDE

 

 

Návod jak freerounds použít:

 

1) Na obrázku níže se podívej jak vypadá, když v konkrétní hře free rounds obdržíš.

 

 

2) Na dalším obrázku můžeš vidět, co se stane, když free rounds odložíš. V dolním rohu se ti objeví ikonka, která ti bude připomínat, že si můžeš free rounds vybrat později.

 

 

3) A takto to vypadá v případě vyčerpání všech free rounds, které jsi obdržel. Zobrazí se ti závěrečné zhodnocení. 

 

 

 

Dodatek k pravidlům:

Akce se může zúčastnit pouze registrovaný hráč. SYNOT TIP si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu akce změnit její pravidla nebo akci ukončit i v průběhu konáni akce.

Není-li Hráč spokojen se způsobem vyřízení reklamace, má v souladu s platnou legislativou v oblasti ochrany spotřebitele (zejména zákon č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele v platném znění) rovněž právo na mimosoudní řešení sporu, jež se zahajuje na návrh Hráče podaného u subjektu věcně příslušného pro mimosoudní řešení spotřebitelských sporů v oblasti Smlouvy o poskytování služeb, jímž je Česká obchodní inspekce, zřízená zákonem č. 64/1986 Sb., o České obchodní inspekci, kontakty a bližší informace lze dohledat na těchto internetových stránkách: www.coi.cz