Už jste viděli vaše rozlosování v naší nové soutěži SYNOT TIP Challenge? V pondělí bylo rozlosováno celkem 14 soutěžních pavouků, kde na sebe narazí téměř 900 sázkařů, aby poměřili své sázkařské umění.

 

Rozlosování, přehled všech pavouků, celkové bodování, ale i výherní tikety naleznete vpravo nahoře, kde je vykřičník a nápis SYNOT TIP CHALLENGE. Pokud jste přihlášeni, na stejném místě naleznete stejnojmenný název naší soutěže.

 

 

Kliknutím se dostanete do základního menu naší soutěže, kde v záložce MŮJ TURNAJ uvidíte Váš soutěžní pavouk (po přihlášení na web).

 

V záložce TURNAJE  je rozpis všech aktuálně hraných turnajů, kde naleznete všechny své soupeře.

 

Záložka SYNOT TIP RACE zobrazuje aktuální žebříček za získané body z jednotlivých turnajů. v tomto žebříčků můžete vyhledat i svou přezdívku, či přezdívku přátel a kamarádů.

 

Nezapomeňte, že do každého soutěžního kola se započítávají sázky podané v ten den do 23:59 a vyhodnocené nejpozději do 03:00 dne následujícího. Každému hráči se do bodování započítává prvních 10 výherních sázenek.

 

Pokud čemukoliv nerozumíte nebo se nemůžete v žebříčku, či pavouku nalézt, kontaktujte nás telefonicky 800 888 100 (zdarma) nebo emailem na synottip@synottip.cz

 

Vaše dotazy také zodpovíme v diskuzi pod článkem.

 

 

comments powered by Disqus