Odteď máš 30 dnů na to, vyzkoušet si skvělé hráčské prostředí SYNOT GAMES a taky možnost PODÁVAT SÁZKY ONLINE, ke kterým ti pravidlně posíláme i HOT TIPY! To všechno navíc s bonusem 200,- !

V SYNOT TIPu se dějí velké věci!

Tím nejzásadnějším pro všechny naše nové hráče je možnost zřízení DOČASNÉHO KONTA po dobu 30 dní. Ano, slyšíš správně! Vše rychle a jednoduše online!

Usnadníme ti tak vstup do světa SÁZEK A ONLINE HER a hned po vzniku dočasného konta ti připíšeme bonus 200,-!

Můžeš využívat všech bonusů, které ti SYNOT TIP nabízí a využívat třeba zrovna aktuální BONUSY a AKCE.

Nezapomeň ale, že jsi limitovaný maximálním vkladem 3 000 Kč! A pokud si chceš vybrat svoji výhru, potřebuješ plnohodnotné konto a výhru ti vyplatíme.  Od založení dočasného konta máš 30 dnů na to, získat plnohodnotné konto. To získáš tak, že doplníš všechny nezbytné údaje a ověříš svoji totožnost na některé z poboček ZDE.

 

Neustále se snažíme vylepšovat hráčské prostředí, takže se máš pořád na co těšit. V brzké době třeba i na předčasné vyplácení kreditu u kurzových sázek nebo i nové SYNOT GAMES!

 

Teď ale nezapomeň sledovat aktuální akce!

Například MS ve fotbale v Rusku.

Obrovská příležitost se zúčastnit této akce a vyhrát zájezdy do zahraničí za skvělými zápasy a úžasnou atmosférou stadionu. Máme pro tebe nachystaných 10 zájezdů a 40 dalších cen. Procestuj svět za sportovními zápasy se SYNOT TIPem a zažij spoustu zábavy. 

Víc se dozvíš tady: https://sport.synottip.cz/ShowNews.aspx?id=1807

 

Nebo MILIONOVÝ ČERVEN v hernácha a casinech SYNOT TIP.

Celý červen zveřejňujeme nepravidelně tzv. HAPPY DAYS! A co to znamená? V tyto dny získají všichni návštěvníci herny nebo casina SYNOT TIP po vstupu vypsanou denní odměnu BENEFIT BODŮ! A to se vyplatí.

Víc se dozvíš tady: http://bit.ly/milionovy_cerven