Je to tak! Od dnešního dne si můžeš zahrát další oblíbené hry z dílny SYNOT GAMES. SYNOT TIP tím nabízí jedinečnou možnost zkusit si mezi prvními nové hry s ještě lepšími, zajímavějšími šancemi na výhru. Těšit se můžeš na kvalitně zpracovanou grafiku, příjemné herní prostředí a zajímavé příběhy každé z hry.

Vyber si i ty hru, která si tě dostane!

 

JOKER´S FIVE

Hledej Wild Jokera, který ti pomůže znásobit si výherní kombinace. Čekej na srdce, diamanty nebo karetní kříže.

FLIP THE CHIP

Flip the Chip tě zavede do skvělého Las Vegas, ve kterém je zábava ve dne v noci. Těšit se můžeš na tradiční ovocné sloty s moderními prvky a nebudou chybět ani funkce Free Spins.

HOT AFRICA

V této hře se přeneseš do Afriky, ve které se setkáš s divokými zvířaty. Dominantou horké Afriky je funkce Free Spins. Šance na legendární vítězství se zvyšuje s každým vycházejícím sluncem.

BOOK OF SECRETS

Najdi ztracený poklad! Vydej se na nebezpečnou cestu k bezohlednému archeologovi a odhal faraónovu hrobku, která skrývá ztracený poklad. Free Spins divoká jízda je vyvolaná 3 knihami tajemství.

HUNTER´S SPIRIT

Náš lovec potřebuje přežít dlouhou zimu a musí se obětovat. Budou bohové velkorysí a odmění ho bohatými výhrami? Přitáhne tvoji pozornost Free Spins, která se spustí po zachycení 3 bonusových symbolů?

VAMPIRE BRIDE

256cestný slot obklopený temnotou a tajemstvím, oddaným služebníkem Igorem a životem nevinné nevěsty v sázce. Free Spins, které otevírají bránu do zámku, jsou spuštěny třemi bonusovými symboly, symbol WILD se objeví ve sloupcích po 4. Zachráníš ji?

 FRUITS´N´FIRE

Tohle je naprostá klasika! Slot bohatý na funkce, který vynikne na obrazovkách online s hezky navrženými symboly. FRUITS´N´FIRE je prostě – bláznivá, s křiklavými barvami s okouzlujícími plameny v pozadí. Scatters, Extra Scatters a Expanding Wild slibují opravdu štědré výhry!

THE WILD JOB

Chceš si odemknout vysoké štěstí? Vrať se do ospalého starého západního města. Čekají na tebe banditi, kteří městu prospívali a zákonodárci, kteří s nimi neměli žádné milosrdenství. Vychutnej si úžasnou grafiku a počkej, až se objeví tři různé lupičské znaky, které spustí volné otočení.

Roulette PLATINUM

Nová varianta skvělého designu rulety pro mobilní zařízení, která je použitelná i pro desktopové platformy. Jednoduchý a přehledný design s populárním uspořádáním uživatelského rozhraní dává hráči nezapomenutelný a vzrušující pocit skutečného hraní. Hrajte odkudkoliv.

TREASURE OF THEBES

Zažij tajemství starověkého Egypta. Pyramidy skrývají tajemství velkého štěstí. Budeš okouzlen Nefertitiho nádhernou krásou nebo bude všemohoucí Anubis tvým strážcem? Vydej se na toto tematické dobrodružství s Free Spins a speciálními symboly.

 

HRÁT NOVÉ HRY